MUŞ / BULANIK - Sarıpınar Ortaokulu

Okulumuzda çevre düzenlemesi yapıldı

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN DURUMUNU  GÖRMEK, GELİŞİMLERİNİ İZLEMEK, EKSİKLİKLERİ TESPİT EDİP ÖNLEM ALMAK AMACIYLA 05.03.2020 TARİHİNDE DENEME SINAVI YAPIILDI.

Okulumuzda sınıf öğretmenlerimizle birlikte yerli malı haftası kutlandı.

May

Sınıflar arası satranç turnuvası etkinliğimizi çeşitli sınıflardan öğrencilerin katılımıyla gerçekteştirdik.

May

Rehber öğretmenimiz tarafından LGS'ye girecek olan öğrencilerimize yönelik seminerler düzenlendi. Öğrencilerimize LGS tercih ve yerleştirme işlemleri ve üst öğrenme kurumlarını tanıtma konularında bilgilendirme semineri yapıldı.

May

Havaların ısınmasıyla birlikte öğrencilerimizin okul içerisinde daha keyifli vakit geçirmeleri için düzenlediğimiz uçurtma şenliğimizi gerçekleştirdik.

May

Sarıpınar Ortaokulu sınıflar arası futbol turnuvamız bugün başladı. Sınıflar arasında yapılan maçlardan sonra çocuklar eğlenmeye uçurtma etkinliğiyle devam ettiler.