MUŞ / BULANIK - Sarıpınar Ortaokulu

MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME KLAVUZU İÇİN TIKAYINIZ

ORTAOKUL PROGRAMIMIZ..

Ara

EN BÜYÜK ENGEL KALPTE OLAN ENGELDİR.. ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Ara

Okulumuzun dış cephesi öğretmenlerimiz tarafından boyandı. Öğretmenlerimizin emeğine sağlık

Kas

UZAKTAN EĞİTİMİN ETKİLİ VE VERİMLİ GEÇMESİ ADINA ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN BİLGİLENMESİ İÇİN OKULUMUZ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ RESUL YILDIRIM TARAFINDAN EĞİTİCİ BİR VİDEO HAZIRLANMIŞTIR. ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDER ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ

Kas

OKULUMUZUN TAHRİP OLAN DUVARLARI OKUL PERSONELİMİZ TARAFINDAN ÖNCE ALÇI SIVA YAPILIP ARDINDAN BOYANDI.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemiz Müzik öğretmenlerinin hazırlamış oldukları program 24 Kasım 2020 Salı günü(bugün) saat 18.00'da ilçe mill eğitim müdürlüğümüzün sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.

Kas

COVİD-19 SALGINININ ÜLKEMİZDE ARTIŞA GEÇMESİNE BAĞLI OLARAK OKULLARA VERİLEN ARA UZATILDI. YIL SONUNA KADAR YANİ 31 ARALIK 2020 TARİHİNE KADAR EĞİTİM-ÖĞRETİM UZAKTAN DEVAM EDECEK.

Kas

SARIPINAR İLK VE ORTAOKULU OLARAK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 82. YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANDIK. CUMHURİYETİ EMANET ETTİĞİ GENÇ NESİLLER ONUN İZİNDE OLMAYA BİR KEZ DAHA SÖZ VERDİLER. ANMA PROGRAMINDA ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ IŞILAY CANSU AKKURT ŞEFLİĞİNDE ÖĞRETMENLERİMİZDEN OLUŞAN KORO TARAFINDAN SESLENDİRİLDİ. PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

COVID-19 salgını normalleşme sürecine geçiş planı içerisinde okulumuzdaki  kişiler ve fiziki alanlar sınıflanmış, aşamalı ve kademeli olarak gerçekleştirilecek faaliyetler ile izlenecek yol haritaları çizilmiş, fiziki alanların kullanımına yönelik,  kişisel hijyen ve temizlik önlemleri belirlenip,  uyarı levhaları okulumuzdaki gerekli yerlere asılımıştır.

Eyl

2020-2021 yılı DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI, okul binasının girişleri ve içerisinde uygun yerlere kurallar, sosyal mesafe, maske kullanımı, el temizliği ve dört  metrekareye bir öğrenci düşecek şekilde alınan önlemler kapsamında Eğitim-Öğretime başlamıştır.