MUŞ / BULANIK - Sarıpınar Ortaokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem bilincinin oluşması ve depreme karşı hazırlıklı olunması amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz ilçemizde yapılan Ortaokullar Arası Masa Tenisi Yıldızlar kategorisi Erkeklerde 3.’lük derecesi almıştır. Turnuvaya katılan tüm kız ve erkek öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Nuri BAŞKÖSE ile birlikte İl ve İlçe Masa Tenisi Turnuvası hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ekm

Muş ilinde okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler Futbol Turnuvasında Sarıpınar Ortaokulu Futbol Takımımız Bulanık ilçemizi başarıyla temsil etti.

Eyl

19.09.2023 itibariyle her yıl okulumuzda okuma alışkanlığı kazandırma amacıyla planlanan okuma saati etkinliğimiz başladı. Tüm öğrencilerimize keyifli okumalar dileriz.

Okulumuzu iyileştirme kapsamında okulumuzun iç cephe boyasını yeniledi.

Kas

Okulumuzda Genel Veli Toplantısı Okul Müdürümüz Resul YILDIRIM' ın Öncülüğünde Velilerimizin Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleştirildi. Emeği Geçen Öğretmen Arkadaşlarımıza Teşekkür Eder, Velilerimizin Ayaklarına Sağlık Dileriz..

Kas

Yarınlarımızı bir güneş gibi aydınlatan; fikri hür, vicdani hür, irfanı hür yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Ekm

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Haz

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ AHLAT SELÇUKLU MEZARLIĞINI GEZDİ. GEZİDE SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA ENES BÜK ÖĞRETMENLERİMİZE MEZARLIKLARIN TARİHİ VE YAPISI HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Şbt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI. TATBİKATTA  DEPREM ÖNCESİ,DEPREM ANI VE DEPREM SONRASI YAPILMASI GEREKENLER ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE ANLATILDI.

Ara

EVDE EĞİTİM GÖREN 7. SINIF ÖĞRENCİMİZ MELEK'TEN ORİGAMİ VE RESİM ETKİNLİKLERİ.. EVDE EĞİTİMİ VEREN SERAP ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ara

MEB EĞİTİM TAKVİMİNDE BUGÜN..